Pamargi Bulan Bahasa Bali Desa Tegak

25 Februari 2022 14:24:14  Administrator  93 Kali Dibaca  Berita Desa
Sukra, paing,wuku ugu tgl 25 Pebruari 2022.
Pamargi Bulan Bahasa Bali Desa Tegak.
Sane kapungkah olih Bapak Perbekel Desa Tegak, inggihan wimbakara sane prasida kamargiang inggih punika:
1. Wimbakara Nyurat Aksara Bali sane kamiletin olih sisia SD pinaka Duta soang-soang Desa Adat ring sawawidangan Desa Tegak.
2. Wimbakara Ngawacen Aksara Bali taler kamiletin olih Daa Truna Duta saking soang-soang Desa Adat.
3. Wimbakara Nyatua Bali kamiletin olih Krama istri sawawidangan Desa Tegak.
Rahajeng majeng sane sampun prasida ngamolihang jayanti, taler majeng sane durung polih jayanti mangdane nenten sungsut ring kayun, dumogi malarapan pamargi Bulan Bahasa Bali puniki prasida ngajegang Bahasa, Aksara maka miwah Sastra Bali.

IP Address:10.91.41.254

 Peta Wilayah Desa